Asap berbahaya bagi kesehatan.
Kekecil dilarang membeli dan menggunakan
Please present your ID card when purchasing
Pernyataan mengenai plagiarisme tanda SONG oleh tanda palsu seperti SONG PLUS
2023-11-27

Baru-baru ini, syarikat kami menemukan tanda palsu "SONG PLUS" secara sengaja plagiarizasi nama tanda dan konsep produk kami, meminjam reputasi SONG secara jahat, menyesatkan konsumen untuk berfikir ia adalah produk terbaik SONG dan menjualnya di pasar. Perilaku ini merugikan kepentingan konsumen dan melanggar reputasi syarikat kita, menyebabkan kesan yang sangat negatif.

Kegagalan untuk menjamin kualiti tiga tiada produk hanya merusak perintah ekonomi pasar biasa, tetapi juga tidak bertanggungjawab kepada jumlah besar pengguna. Sila minta pihak yang berkaitan melanggar undang-undang untuk segera menghentikan plagiarisme, menghapuskan bahan promosi yang berkaitan, dan berhenti aktiviti jualan.

 

Selain itu, terdapat juga berbagai produk palsu dan rendah di pasar, yang secara langsung plagiarized, tidak mempunyai garis bawah, dan bertindak buruk. Kami berharap bahawa pengguna boleh mengenali kebenaran dan menyambut masyarakat untuk melaporkan sumber plagiarism. Setelah disahkan, hadiah akan diberikan berdasarkan aras, dengan hadiah maksimum 500000 yuan (perincian boleh dicari dengan perkhidmatan pelanggan online).

Dengan ini, nyatakan!

Berikut adalah beberapa tip untuk pemain untuk mengenalpasti pengesahihan:

Guardian Plan
Kekecil dilarang menggunakan
Kekecil dilarang mengakses laman web ini
Tinggalkan laman web ini
18 tahun, terus melawat
Perkhidmatan pelanggan
Konsultasi
Kenalan untuk konsultasi
TEL: +852 28933111
FAX: +852 23887277
E-MAIL: tom.liang@blossoms.com.hk
Back to top
Alamat: No. 21 Jintong Road, Tangxia Town, Pengjiang District, Jiangmen City, Guangdong Province Kerjasama perniagaan: songvape@kennede.com
Copyrights ©2023 GUANGDONG SONG VAPE Technology Co., Ltd Guangdong Xiaosong Technology Co., Ltd. All rights reserved
Isi dan ikut kami