Asap berbahaya bagi kesehatan.
Kekecil dilarang membeli dan menggunakan
Please present your ID card when purchasing
SONG VAPE Kompetensi utama
SONG VAPE Bina Pusat Inovasi R&D Ia mempunyai tiga kemampuan inovasi utama: penelitian teknologi dan pembangunan, rancangan industri, dan penelitian dan pembangunan rasa
Jatuhan teknologi
Beberapa teknologi praktik, meliputi berbagai bidang seperti rancangan rokok elektronik, struktur, dan minyak rokok, berada di depan industri.
Cip teknologi inti sendiri
Pelarasan pengenalan cerdas, membolehkan suhu atomisasi untuk segera naik dari suhu bilik ke suhu kerja yang sesuai, dengan rasa luar biasa diaktifkan dalam 0.1 saat.
Rancangan industri
Ia mempunyai tahap desain industri utama di rumah dan di luar negeri dan kemampuan untuk merancang struktur dalaman, menyadari keseimbangan seluruh siri produk.
Pembangunan aroma
Dengan kelajuan iterasi inovasi yang memimpin industri, kami telah berjaya mencipta rasa brand yang kuat dan sederhana.
Pasukan R&D
Personal R&D SONG VAPE menganggap lebih dari 30% jumlah pekerja, dengan rata-rata 10 tahun pengalaman dalam produksi dan pembangunan rokok elektronik. Dengan workshop produksi 258000 meter persegi, SONG VAPE bergantung pada kemampuan R&D yang kuat dan dieksport ke negara-negara dan kawasan seperti Eropah, Amerika, dan Asia Tenggara.
Industry leading laboratory equipment
Menggunakan peralatan pengesan asap dan atomisasi paling lanjut di dunia
Kebakatan R&D terbaik
Anggota R&D SONG VAPE adalah semua bakat terbaik dalam industri atomisasi dengan pengalaman dalam R&D skala besar
Ujian kualiti produk profesional
Produk telah melalui pemeriksaan QC yang ketat, dan setiap batch memenuhi standar kualiti produk
Keuntungan produksi dan ujian
Orang yang bertanggung jawab atas produksi mempunyai lebih dari 15 tahun pengalaman dalam produksi bahan-bahan mentah kimia dan tanaman-tanaman esensi, dan mempunyai pengalaman produksi yang kaya dalam pengurusan produksi tanaman minyak Hengxin dan Huajia Tobacco. Pada masa yang sama, kami mempunyai satu siri proses ujian bunyi, dan kami telah menetapkan hubungan kerjasama dengan Shenzhen Institute of Metrology and Testing.
Keuntungan kajian dan pembangunan
Pasukan R&D mempunyai pengalaman kerja industri yang kaya dan pandangan unik mengenai bentuk produk dan rasa pasar rumah dan asing, yang telah dikenali oleh markah. Pada masa yang sama, mereka mempunyai pemahaman mendalam tentang rumah, Amerika, Eropah, Timur Tengah, Asia Tengah dan kawasan lain, dan boleh mengembangkan rancangan produk selesa berdasarkan keperluan pasar pelanggan.
Kemampuan kajian dan inovasi
Kemampuan inovasi SONG VAPE berada di posisi utama dalam industri seluruh negara. Kami telah menetapkan hubungan kerjasama jangka panjang dan stabil dengan pelbagai penyedia-penyedia ketua industri, dengan hasil kajian saintifik yang berkembang dan pelbagai kemajuan kerajaan intelektual bebas dalam bidang inovasi profesional dan teknologi.
Peralatan yang lebih lengkap
80+peralatan produksi dan ujian rokok elektronik, tidak hanya meliputi ujian berkaitan atomisasi elektronik Setiap pautan, besar dan kecil, boleh lebih baik memastikan keseluruhan dan keseluruhan setiap pautan
Guardian Plan
Kekecil dilarang menggunakan
Kekecil dilarang mengakses laman web ini
Tinggalkan laman web ini
18 tahun, terus melawat
Perkhidmatan pelanggan
Konsultasi
Kenalan untuk konsultasi
TEL: +852 28933111
FAX: +852 23887277
E-MAIL: tom.liang@blossoms.com.hk
Back to top
Alamat: No. 21 Jintong Road, Tangxia Town, Pengjiang District, Jiangmen City, Guangdong Province Kerjasama perniagaan: songvape@kennede.com
Copyrights ©2023 GUANGDONG SONG VAPE Technology Co., Ltd Guangdong Xiaosong Technology Co., Ltd. All rights reserved
Isi dan ikut kami